Корона-вирусът НЕ е страшен!  

- Симон Живков
v.5 (май.2020)

    Много епидемии имаше през последните десетилетия, вкл. по-опасни от Covid-19, обаче имунната система не беше толкова увредена (главно от противогрипни ваксини), хората не бяха толкова заразени с алчни мисли и стремежи за пари, вещи и слава, не бяха насила затворени в къщи, нямаше страхова психоза "Корона-вирус" - Затова те преминаваха бързо, меко, без значителни смущения в обичайния живот; Всички бяха по-здрави, дружелюбни, щастливи!
 
    Повечето от редовните епидемии са не само вредни. Точно както гръмотевичната буря почиства въздуха и земята, те почистват телата ни от опасните фини токсини, дължащи се главно на неправилното ни мислене и живот. Въпреки че стандартната наука не ги познава, те съществуват, както електричеството винаги е съществувало, макар че науката го знае само от 300 години!
    Една епидемия се разпространява сред хората, които се нуждаят да бъдат почистени чрез нея. И ще продължава, докато си свърши работата. Докато достатъчна част от населението я преболедува (повечето леко, дори безсимптомно), и стане имунизирана. В случая са достатъчни 5 - 10 % от хората, с вариации в зависимост от динамиката на популацията, и грешното прилагане на карантини. Имунизацията има характер на холографски запис, чрез пространствено-кумулативна вълна, свързана главно с масовото общуване между хората. Тя е предимно на фино енерго-инфо ниво, както и електро-био-химически, в цялата популация. И не зависи дали епидемиолозите я разбират или не (далеч по-малко от техните абсурдни 70% и повече). Анти-телата са само временен междинен елемент, не винаги нужен, нито достатъчен.
    Ако не, епидемията ще се появи отново, или друга подобна, или още по-тежка. Опити за изкуствено спиране само удължават агонията! Много вируси са почти "чиста" информационна матрица - не винаги се нуждаят от плътно-физически носител, а могат да се разпространяват дистанционно (без да питат дали стандартната наука го разбира) - друга причина защо карантина не може да помогне, а напротив - много пречи за постигане на естествената имунизация. И стимулира мутации на вирусите.
 
    Много мас-медии в "развитите" страни са тежко болни от стремеж да заразят всички с панически страх от "Корона-вирус"! Умрелите се броят и оплкват ежедневно, целодневно - 350 000 към 24.май. Обаче се премълчава факта, че всяка година умират до 650 000 от сезонен грип, а по други причини - повече от 30 милиона, само от самоубийство 420 000 през тази година! Особено абсурдно е да има рестрикции в България, при много малкото 350/1млн заразени, 19/1млн умрели, към 24.май.20 (при ~4000, съответно ~400 в зап.Европа! Видяла жаба че подковават кон...). Страховата психоза прави хората както по-лесно разболяващи се и умиращи, така и много лесни за управление, хрисимо съгласяващи се на всичко! Някой отвори кутията на Пандора за своя изгода и тя вече се самоподдържа, затварянето й е изключително трудно. Огромна част от света усърдно реже клона, на който стои!
 
    Като в роман на Оруел, един диктатор решава да спре механично епидемия, като арестува хората в домовете им. Без да се замисля каква е ползата, каква е конкретната ситуация, какви са разумните възможности, какви може да са последиците, целият “демократичен“ (!) свят повтаря същото, отменяйки лични, обществени и бизнес права и свободи!
    За да отложат смъртта на няколко хиляди болни от други тежки болести хора (предимно те, явно или не, умират при Корона), "умните" световни владетели осъждат на смърт от алкохол, тютюн, пряко самоубийство и мн. други, десетки хиляди по-лабилни, не издържащи такива абсурдни безсмислени ограничения. Които при нормални условия биха били здрави и работещи хора. Освен това налагат хаос в стотици милиони човешки животи, и колапс на голяма част от икономиката!
    И никой не казва, че в Беларус, Швеция, Япония, до голяма степен и в Ю.Корея, Тайван, Индонезия, Хонг Конг и др няма ограничения, но въпреки това там епидемията е същата или по-слаба, или привършила, отколкото в страните с драстични ограничения и страхова психоза! Очевидно доказателство за безсмислието на масовите рестрикции! В тези страни никой не налага държавен терор, под предлог защита на здравето!
 
    Тези, за които не е нужна Corona, вече са имунизирани от лека инфекция от същата група или ще я прекарат много леко. Които се нуждаят, ще я хванат така или иначе, колкото по-рано, толкова по-добре. Най-добрият лечител е собственото положително мислене, като се даде на мисъл и воля задачата "Оптимално бързо оздравяване, минимална вреда". Имунната и другите системи ще се погрижат колкото е нужно. След 3-4 дни със симптоми (лечебната част), може да помагаме чрез синхронна електро-терапия, хомео-хинин (chin sulf 30C), прополис, сребърна вода, ментово масло и пр. (първите 7-10 дни антибиотиците предимно биха увеличили токсичността, по-нататък зависи от случая); Няколко дни соков лечебен глад може да е много полезен. При по-тежка форма е редно да се потърси лекар.
    За да намалим шанса да хванем Корона или друго заболяване, първо трябва да измием мислите си; Да бъдем любезни, безпристрастни, с достойнство, лек живот, без страх, тъга, завист, омраза, с наистина правилно хранене и околна среда, свободни от всякакви вери и предразсъдъци и т.н. Само болните е добре да носят маски, или да не кихат кашлят, говорят и пр срещу други, и си стоят в къщи по възможност (както при всяка заразна болест - за предпазване от насилствено инфектиране тези, за които не е нужно). БЕЗ други ограничения! И животът трябва да продължи в любов и радост!
 
    Когато станем безстрашни, животът ще стане толкова лесен, здрав, щастлив!
 
    Най-добри пожелания!
 
    ОТГОВОРНОСТ: Статията е предназначена за образоване и размисъл, изцяло на собствената отговорност на читателя (което впрочем трябва да важи за всяко действие). Авторът по никакъв начин не носи отговорност за неразбиране, грешно използване или неуспех.
 
    Данни от: worldometers, doctormurray- грипните ваксини увеличават риска от Ковид-19, sciencemag/news/2020/03/ корона-вирусът рязко намаля в Южна Корея, Вашингтон пост, елементарна аритметика, здрав разум ...

 Лекции по НОВА ЕЗОТЕРИКА – Акт.тема- 6, v.5 (май.2020)
Esoteric Copyright– Симон Живков, 2020