ЛЕКЦИЯ (html):     00t--Мини увод-резюме,   00s--Кратък увод-приказка;   01-Увод,   02-Основни понятия,   03--Обзор религии,   04--Космогенезис,   05-Анатомия,   06–Медитация,   07-Хранене,   08-Вредности,   09-Здравна профилактика,   10- Лечение,   11-Лечебен глад, обсебване, карма,   12-Дом и бит,   13-Социална етика,   14-Наука,   15--Хуманитарни науки,   16-Образование,   17-Обществено устройство,   18-Експериментални изследвания,   19--История и приложения,   20--Плавен преход, заключение;   21-Допълнения;   Корона-вирус не е страшен;     Home / Главна стр.

 НЕ е страшен Ковид, а глупостта и продажността на хората! 

- Симон Живков
 
    Истината за Ковид-пандемията е пределно проста – почти всяка година се появява грип-тип епидемия (каквато е и Корона, вече няколко пъти я е имало, средно вирулентна, не е имала ваксина). Тези епидемии изчезват след 1-2 месеца, когато обичайното общуване на хората извърши естествена имунизация – холографски тип запис, в цялата популация, предимно на фино енерго-инфо ниво, както и на електро-био-химическо. Това се постига при преболедуване на достатъчна част от тези, на които е нужна, а не от лекарското невежество "стаден имунитет". Често са под 5-10% от всички, много от тях леко, безсимптомно. Именно това е най-доброто лекарство – ефикасността му е доказана стотици пъти. Умират главно имащите други тежки болести, явни или скрити.
    Дълбоката вътрешна причина за поява на епидемиите са разнообразните токсини, които се натрупват в телата, главно поради грешния начин на живот, особено на хранене, неправилни мисли и чувства на хората. Предимно с такива токсини се хранят "патогените" на тези епидемии, като ги модифицират в по-безвредни вещества, но процеса има и доста вредна страна. Това е природното средство, макар и болезнено понякога, за поддържане общото здраве на приемливо ниво. Затова не бива да се опитваме да ги унищожаваме веднага, а мъдро да ги ограничаваме докато си свършат работата.
    Опитите за изкуствено спиране чрез затваряния, маски и дистанциране правят точно обратното – пречат на естествената имунизация, поддържат и усилват епидемията, именно те я направиха на драстична пандемия; Увеличават дистанционното разпространение и мутациите, страха и привидната нужда от ваксини, правят епидемията по-опасна, включително за по-здрави хора; основна причина са за много психични и соматични заболявания; много пречат на живота на милиарди хора, възпрепятстват голяма част от икономиката; Заедно със страховата психоза са причината за повече от 70% от жертвите! Маските: -намаляват кислородните йони във въздуха (те са жизнено необходимите за здравето), -възпрепятстват получаването на прана (също много важна за здрав живот), -влошават дишането на всички, особено на тези с белодробни проблеми, -улесняват скриване на престъпник, -загрозяват лицето и общия вид.
    Само остро болните – те са много по-силно заразяващи, е редно да предпазват околните (за да няма насилствено инфектиране на тези, за които не е нужно). Така ще се намали значително заболеваемост и смъртност, без съществено влошаване на естествената имунизация.
 
    Истинска ефективна ваксина против Корона и някои други не е възможна. А би станала такава едва след 10-12 год пробен период. Одобрените под комерсиален и страхов натиск са с частичен лъжлив временен ефект. Както напредничавите лекари предупреждават, грипните и др. са предимно вредни, почти не допринасят за холографския имунизационен запис, активират по неправилен начин имунната и др. защитни системи и може трайно да ги увредят; да влошат и допълнят и без това многото странни нови болести – СПИН, Паркинсън, Алцхаймер, аутизъм, хронична умора, някои хепатити, ракове, инфаркти и др. Неумело или нарочно може да объркат и повредят гени, Б- и Т- лимфоцити, скрити и неизвестни процеси, с непредсказуеми последици. При това бавно, след години, така че доказване на връзка между тях да е доста трудно, освен когато стане явно че все повече ваксинирани боледуват тежко и фатално, което впрочем може да се случи всеки момент! А дори да бяха безвредни и ефективни, биха попречили на лечебната страна на епидемиите, които не случайно се променят на всеки 1-2 години, а имунизацията е само до 3-4 години. Повече от абсурдно е да допускаме, че цялото население на Земята трябва да бъде обречено на набързо скалъпено ненадеждно, ненужно, вредно лекарство!
    Те са много различни от истинските ваксини, за опасни болести (напр. полиомиелит, или рубеола), които са за цял живот. Показателно е че създателят на първата полио-ваксина, Солк, има достатъчно научна интуиция, за да спре да работи върху противо-грипни.
 
    Много мас-медии в "развитите" страни се стремят да заразят всички с панически страх от "Корона-вирус"! Умрелите се броят и оплкват ежедневно, целодневно. Обаче се премълчава факта, че всяка година умират до 650 000 от сезонен грип, а по други причини – повече от 60 милиона– дори 1.8 млн (отчитани за причинени от Корона през 2020г) са малка част от тях, за да се блокира нормалния живот! Страховата психоза прави хората както по-лесно разболяващи се и умиращи, така и много лесни за управление, хрисимо съгласни на всичко!
    И не се отчита, че в Беларус, Швеция, Япония, Ю.Корея, Тайван и др няма ограничения, или са много малко, но въпреки това там епидемията е същата или по-слаба, отколкото в страните с драстични ограничения и страхова психоза!
    Като в роман на Оруел, една държава и някои много богати и алчни хора, отвориха кутия на Пандора за голяма част от света, която изумително невежо и глупаво, много усърдно и старателно, започна и продължава самоубийствен държавен терор, под предлог защита на здравето! Доброволно създаден катаклизъм с размер и значение на 3-та световна война!
    Това бе аранжирано много умело, след доста години оглупяващи населението образование и телевизия. Постигна пълно отклоняване на вниманието от трагичната актуалност – негодност на днешния световен ред (по-скоро корумпиран хаос) за стабилно съществуване, и тоталната стагнация, подтискане и изкривяване на повечето науки вече близо 1 век! И редуцира средната класа - една мечта на глобалистите.
 
    Тези, за които не е нужна Корона, вече са имунизирани от лека инфекция от същата група, или ще я прекарат много леко. Които се нуждаят, ще я хванат така или иначе, колкото по-рано, толкова по-добре. Най-добрият лечител е собственото позитивно мислене, като се даде на мисъл и воля задачата "Оптимално бързо оздравяване, минимална вреда". Имунната и другите системи ще се погрижат колкото е нужно. След 3-4 дни със симптоми (лечебната част, при остри случаи - веднага), може да помагаме чрез синхронна електро-терапия, хомео-хинин (chin sulf 30C), прополис, сребърна вода, ментово масло и пр. (първите 7-10 дни антибиотиците предимно биха увеличили токсикацията, по-нататък зависи от случая); Няколко дни соков лечебен глад може да е много полезен. При по-тежка форма е редно да се потърси добър лекар.
    За да намалим шанса да хванем Корона или друго заболяване, първо трябва да измием мислите си; да подобрим тялото и психиката си, а не да се опитваме да избягаме или да се скрием. Да се научим да живеем леко, ненапрегнато, в радост и доброта, в баланс на любов и безпристрастност, смирение и достойнство; без страхове, тъга, завист, омраза; с наистина правилно хранене и околна среда, без предразсъдъци и т.н. – за намаляване на фините токсини и психо-смога, които иначе натрупваме и излъчваме. Да погледнем чрез медитация дълбоко в тялото и психиката си за най-важните дефекти, които трябва да бъдат отстранени. Основни промени в начина ни на мислене и живеене са повече от драстично необходими!
 
    Безумни твърдения? – Нека си припомним, че само преди 150 години Игнац Семелвайс е бил затворен в лудница, заради „безумното“ му твърдение, че микрочастици (наречени по-късно вируси и микроби) са причина за много болести!
    Защо стана възможна огромната заблуда Ковид? - Защото, както казва Алберт Айнщайн (един от създателите на съвременната физика), човешката глупост е безкрайна!
    И понеже, както казва Гьобелс (министър на пропагандата на Адолф Хитлер), колкото по-голяма е лъжата, толкова по-вероятно е хората да я приемат, тъй като никога не биха повярвали, че официална институция може да ги лъже толкова нагло!
 
    Най-добри пожелания!
 
    ОТГОВОРНОСТ: Статията е предназначена за образоване и размисъл, изцяло на собствената отговорност на читателя (което впрочем трябва да важи за всяко действие). Авторът по никакъв начин не носи отговорност за неразбиране, грешно използване или неуспех.
 
    Данни от: worldometers, doctormurray- грипните ваксини увеличават риска от Ковид-19, елементарна аритметика, здрав разум ...

Esoteric Copyright– Симон Живков, 2021